Realizacija projekta

Predsednik Opštine Šid, Predrag Vuković, održao je kolegijum sa funkcionerima vezano za realizaciju započetih projekata. Predsednik Vuković nije zadovoljan dinamikom rada i u tom smislu dao je jasne smernice kako bi se maksimalno ubrzao rad na realizaciji započetih projekata.

Nezadovoljan tempom kojim se realizuju započeti projekti u Opštini Šid, predsednik Predrag Vuković, održao je kolegijum sa funkcionerima lokalne samouprave. Tom prilikom ukazao je na niz projekata kao što su: bina u KOC-u, industrijska zona, Osnovna škola “Sremski front”, deponija smeća i mnogi drugi, koji se sporo realizuju iako je građevinska sezona uveliko počela.

Kako bi se ubzala dinamika pripreme i realizacije projekata, koji su preduslov za prenos sredstava po različitim konkursima na kojima je aplicirala šidska Opština, predsednik Vuković dao je jasne smernice kako bi se maksimalno ubrzao rad nadležnih opštinskih odeljenja koja su u službi građana šidske opštine.

Prvi čovek šidske opštine od svojih saradnika očekuje maksimalnu posvećenost poslu kako bi se kroz realizaciju započetih projekata građanima obezbedili kvalitetniji uslovi života.