Predsednički izbori na STV

Sremska televizija sinoć je, u izbornoj noći, realizovala emisju “Predsednički izbori” u kojoj su gledaoci sa područja Srema pratili rezultate glasanja za predsednika Srbije. Sremska televizija i ovoga puta bila je prva, na pravom mestu u pravo vreme, sa najaktuelnijim podacima o izlaznosti i rezultatima izborne volje građana Srema.

Gledaoci STV-a sinoć su u emisiji “Predsednički izbori” prvi mogli da saznaju rezultate anketa o izlaznosti i rezultate glasanja građana Srema na predsedničkim izborima. Emisija “Predsednički izbori” bila je nastavak praćenja glasanja o kojem je STV tokom dana u redovnim i vanrednim izdanjima “Novosti” izveštavala. Prve rezultate izlaznih anketa sa 276 biračkih mesta u Sremu gledaoci su saznali upravo na programu STV koja je realizovala dvoipočasovnu emisiju u kojoj su se mogla čuti očekivanja građana na predsedničim izborima.

Naši novinari izveštavali su iz radnih tela i izbornih štabova.

Rezultate izbora najviše gledalaca doznalo je upravo u emisiji “Predsednički izbori”.

Ekskluzivne informacije i reakcije na prve rezultate gledaoci su sinoć mogli čuti i od gostiju u studiju.

STV je kvalitet informativnog programa potvrdila još jednom i opravdala poverenje kao najgledaniji medij na području Srema.

U izbornom danu i nakon zatvaranja biračkih mesta najaktuelnije informacije o izlaznosti i rezultatima glasanja STV objavljivala je i na svojoj internet stranici.