Novi trener FK “Radničkog”

Posle teškog poraza od “Crvene zvezde” u Novom Sadu, rezultatom 5:0, šef stručnog štaba sremskomitrovačkog “Radničkog”, Darko Baljak, podneo je ostavku. Novoizabrani trener Vladimir Jocić, preuzeo je ovu funkciju i predvodiće ekipu u subotu, 22. aprila, kada “Radnički” gostuje u Zrenjaninu.

Posle poraza koji su doživeli u prethodnom kolu, fudbaleri “Radničkog” nalaze se na 9. mestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Ovo kolo imaće zadatak da na gostovanju protiv 14. plasirane ekipe, ostvare pobedu kojom će osigurati svoj status u ovom rangu takmičenja. U Zrenjanin putuju u punom sastavu, bez povređenih igrača i igrača pod suspenzijom, predođeni novim šefom stučnog štaba.

Fudbalski klub “Radnički” sutra putuje u Zrenjanin, gde će se u okviru 23. kola sastati sa svojim istoimenjakom. U ovoj utakmici Mitrovčane će predvoditi novi trener, Vladimir Jocić, poznato ime sremskog fudbala, koji je prvi trening sa ekipom odradio u ponedeljak, 17. aprila.

Hesnerci gostuju zrenjaninskom “Radničkom” posle 38 godina u subotu, 22.aprila, od 16 časova. Prvi susret ove godine, u jesenjem delu prvenstva između ove dve ekipe koji je odigran u Sremskoj Mitrovici završen je pobedom, tada domaćih fudbalera, rezultatom 3:1.