Minimalna pobeda “Sloge”

U utakmici 22. kola Druge Sremske lige na terenu u Višnjićevu, sastali su se domaći “Hajduk” i “Sloga” iz Čalme. Minimalnu pobedu i nova tri prvenstvena boda u ovoj utakmici zabeležila je ekipa “Sloge”.

Utakmica između “Hajduka” i “Sloge” završena je rezultatom 0:1. Na terenu u Višnjićevu viđena je izjednačena borba tokom celog meča, između dve ekipe koje su slične po kvalitetu i broju bodova. Svoj pobedonosni gol gostujući fudbaleri iz Čalme postigli su u poslednjim minutama drugog poluvremena.

Može se reći da su domaćini imali više prilika, ali ni jednu šansu nisu uspeli da iskoriste i utakmicu su završili bez pogodaka. Šutevi preko gola, dve pogođene stative, izazvali su burne reakcije publike, koja je reagovala i kada je na terenu došlo do koškanja, koje je na sreću završeno bez većih incidenata.

Fudbaleri “Sloge” sada su na 4. mestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova, dok su fudbaleri “Hajduka” na 6. mestu sa 31 bodom. Na tabeli Druge Sremske lige ubedljivo je prva ekipa “Železničara” iz Inđije. Utakmice narednog, 22. kola Druge Sremske lige igraju se u nedelju 23. aprila, od 16 časova.