I dalje bez saznanja o okolnostima tragedije

Beživotno telo sedamdesetosmogodišnjeg Mladena Ilkića iz Vrdnika, juče popodne je u porodičnoj kući pronašao sin. Uviđaj su obavili pripadnici policije i tužilaštva, za sada nema zvaničnih informacija o tome šta je dovelo do smrti starca, ali se sumnja da se radi o ubistvu iz koristoljublja. STV je juče među prvima bila na licu mesta i izveštavala o tome. Proveravamo šta su novi momenti koji prate ovaj događaj.

Meštani Vrdnika uznemireni su i sa nevericom govore o tragediji koja je juče zadesila njihovog komšiju. Jutro nakon pronalaska beživotnog tela Mladena Ilkića u Vrdniku, nije donelo nove informacije. Rođaci ispred kuće žrtve čekaju odgovore i nova saznanja.

Ovaj slučaj podsetio je na situaciju kroz koju je prošla jedna meštanka Vrdnika, ženska osoba starosti 80 godina, pre 12 godina. Gotovo se isti scenario ponovio. Naime, nesrećna žena je tada bila žrtva provalnika koji su joj vezali ruke lisicama i prebacili krevet preko nje. Samo pukom srećom je preživela.

I nakon 12 godina, žrtva provalnika i dalje živi u strahu, jer veruje da one koje su joj tada naneli i fizičku i psihičku povredu nije stigla pravda.

Sinoć je STV dok je trajao uviđaj, razgovarala sa rođacima i komšijama Mladena Ilkića, čije je beživotno telo pronađeno u njegovoj kući.

Iz Policijske uprave su nam zvanično potvrdili da je operativni rad u toku, te da još uvek nisu u mogućnosti da izađu u javnost sa informacijama o okolnostima tragedije koja je zadesila sedamdesetosmogodišnjeg Mladena Ilkića iz Vrdnika.