FK “Sloga” gostuje u Žablju

Fudbalski klub “Sloga” iz Erdevika stabilan je učesnik Vojvođanske lige “Jug”. U prethodnom kolu Erdevičani su odigrali remi sa “Kabelom” u Novom Sadu, a sutra se u prvenstvenoj utakmici 23. kola sastaju sa ekipom “ŽSK” iz Žablja.

Prošlo kolo “Sloga” iz Erdevika igrala je u Novom Sadu protiv “Kabela” koji se od početka prvenstva nalazi na drugom mestu. Erdevičani su odigrali odličnu utakmicu koja je završena rezultatom 1:1. Šansu za osvajanje prvog mesta na tabeli, izgubili su na kraju jesenjeg dela prvenstva, pa su u prolećnu sezonu ušli sa realnim ciljem da se do kraja prvenstva zadrže u gornjem delu tabele.

Čak ni vremenski uslovi, ne mogu da pokvare ozbiljan rad na treningu. Fudbaleri “Sloge” juče su odradili taktičku pripremu, danas imaju slobodan dan, koji će iskoristiti za odmor, kako bi u utakmicu koja ih sutra očekuje u Žablju ušli odmorni i spremni da ponove dobru igru iz prethodne utakmice. Bez obzira na to što je ekipa “ŽSK”-a iz Žablja na poslednjem mestu na tabeli, Erdevičani ne podcenjuju protivnika i u utakmicu ulaze maksimalno ozbiljno.

“Sloga” se nalazi u grupi klubova koji su plasirani od trećeg do šestog mesta, zavisno od kola, ali ozbiljnim radom koji su pokazali na treninzima, trener veruje da će prvenstvo završiti u gornjem delu tabele. Visoke ciljeve postavljaju za narednu sezonu, da u godini u kojoj obeležavaju 100 godina postojanja kluba obezbede i plasman u trećeligaški rang takmičenja.