Poseta ministra Udovičića

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je posetio Srem. U Sremskoj Mitrovici dočekali su ga sportisti i sportski radnici, gde je sa gradonačelnikom Vladimirom Sanaderom obišao bazen u izgradnji. Nakon Sremske Mitrovice ministar Udovičić posetio je Šid i razgovarao sa predsednikom opštine Predragom Vukovićem i sportskim radnicima.

Posetu Sremu ministar omaladine i sporta Vanja Udovičić započeo je u Sremskoj Mitrovici gde je sa gradonačelnikom Vladimirom Sanaderom obišao bazen u izgradnji. Sremskomitrovački bazen najveći je infrastrukturni projekat u oblasti sporta u gradu na Savi.

U razgovoru sa predstavnicima Kancelarije za mlade u Sremkoj Mitrovici minister Udovičić upoznao se sa situacijom u sveri omladine.

Nakon Mitrovice ministar Udovičić posetio je Šid gde je razgovarao sa predsednikom Predragom Vukovićem, a nakon toga obišao Sportski centar, koji iziskuje brojna ulaganja, a zatim posetio FK “Radnički”.

Održavanje sportskih objekata jedan je od najvećih problema lokalnih samouprava. Zbog toga je ministar Udovičić istakao da je mitrovački bazen dobar primer projekta sa aspekta održavanja, s’ obzirom da je priključen na termalne vode, a najavio je izradu novog projekta rekonstrukcije Sportske hale u Šidu.

Bez zdrave nacije ne može se očekivati bolja budućnost, osnovna je poruka kojom je posetu Sremu završio ministar Udovičić.