Bez bodova u 17. kolu

Ovog vikenda, na Gradskom stadionu u Šidu u okviru 17. kola Srpske lige Vojvodine domaći “Radnički” dočekao je ekipu fudbalskog kluba “Bratstvo 1946”. Tri boda u ovoj utakmici, osvojila je gostujuća ekipa iz Prigrevice.

Na Gradskom stadionu u Šidu u utakmici između “Radničkog” i “Bratstva 1946” viđena su dva gola. Oba gola postigla je gostujuća ekipa iz Prigrevice, i to u drugom delu igre. Ekipa “Bratstva” imala je inicijativu tokom čitavog meča, a povela je golom Noskovića, da bi pogotkom iz jedanaesterca Grabež postavilo i konačnih 2:0 za goste.

Ekipa “Radničkog” je u ovaj meč ušla bez tri standardna igrača, što je bio veliki hendikep za Šiđane. Nakon poraza u 17. kolu, okreću se utakmici koja ih očekuje narednog vikenda.

Težak raspored na početku proleća, nastaviće se sa dva uzastopna gostovanja. Nadu u sledećoj utakmici uliva povratak kapitena Vukovića, koji je odradio meč suspenzije.

U sledećoj utakmici, fudbaleri “Radničkog” gostuju u Novim Banovcima pobedniku ovogodišnjeg kupa Srema, ekipi “Omladinca”. Taj meč zakazan je za subotu, 25. mart, u 15 časova.