Udruženi na štandu “Divan je kićeni Srem”

Predstavnici sremskih turističkih organizacija pisustvovali su sastanku na kome su utvrđeni detalji oko zajedničkog nastupa na predstojećem sajmu u Beogradu. Novina ove godine je i učešće Turističke organizacije iz Sremskih Karlovaca koja će zajedno nastupati na štandu “Divan je kićeni Srem” sa predstavnicima 7 sremskih opština u Beogradu od 23. do 26. februara.

Turističke organizacije sremskih opština i Sremski Karlovci predstaviće se posetiocima sajma turizma po treći put pod nazivom “Divan je kićeni Srem” na zajedničkom štandu. U Gradskoj kući u Rumi, turizmolozi iz Srema razgovarali su na temu izgleda flajera, ponude i samog štanda. Akcenat predstavljanja na sajmu biće seoski turizam Srema.

Zajednički nastup na sajmu godinama unazad pokazao se kao dobar izbor za predstavljanje kompletne ponude Srema.

Predlog izleta koji će pojedinačno sremske opštine predstaviti turističkim agencijama važna je stavka ovogodišnjeg predstavljanja sremskog štanda.

Plan je da izgled štanda sremskih organizacija urađen po uzoru na etno sremačko dvorište. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Crna Gora, a “Uživajte na vreme” slogan je koji će obeležiti 39. izdanje Međunarodnog sajma turizma.