Prikupljeno još 128.000 dinara

Priča o petogodišnjem Stojanu Radeki koja je nedavno emitovana na našem programu obišla je čitavu Srbiju. Naime, mali Stojan boluje od leukemije i potrebno mu je 300.000 evra za transplataciju koštane srži. Mi smo tada najavili humanitarni koncert na kojem je prikupljeno čak 15.000 evra. Danas, takođe, govorimo o humanosti svih nas i još jednom koncertu na kojem je prikupljeno još sredstva za lečenje malog Stojana.

Nakon što smo pre izvesnog vremena objavili priču o malom Stojanu Radeki koji se sa samo 5 godina i bori sa opakom bolešću, brojnim akcijama, koncertima i donacijama prikupljena su određena sredstva za njegovo lečenje. Jedna od poslednjih akcija je i humanitarni koncert u staropazovačkom Centru za kulturu na kojem su nastupala brojna kulturno -umetnička društva.

Na ovom humanitarnom koncertu prema rečima organizatora prikupljeno je oko 128.000 dinara.

Za transplataciju koštane srži potrebno je prikupiti 300.000 evra. Porodica Radeka čini sve da mali Stojan što pre ode u Nemačku na operaciju, a prema rečima majke malog Stojana, Bojane Radeka, ova četvoročlana porodica najteže je podnela Stojanu hemoterapiju i opadanje kose.

I dok druga deca maštaju o skupim igračkama, telefonima i video igrama mali Stojan za sada ima samo jednu želju.

Ukoliko je bilo ko u mogućnosti da pomogne malom Stojanu da ode na transplataciju koštane srži može donirati novac na dinarski žiro račun 340-3233108579.