Ponovo na okupu

Rukometaši “Srem Sm” na terenu sportskog centra “Pinki” u Sremskoj Mitrovici, počeli su sa pripremama. Bez velikih promena u toku zimske pauze, klub iz Sremske Mitrovice sprema se za nastavak takmičenja u Prvoj rukometnoj ligi Srbije Sever u čijem je sastavu od ove godine.

Mitrovački rukometaši zvanično su počeli sa pripremama za drugi deo takmičarske sezone. Rukometni klub “Srem SM” dostigao je najviši takmičarski rang u istoriji grada, i u Prvoj rukometnoj ligi Srbije Sever u kojoj se takmiči od ove godine, u prvom delu sezone ispunio je svoja očekivanja.

Na prvom zajedničkom treningu posle zimske pauze okupilo se 16 igrača. Individualne treninge u teretani odradili su pre izlaska na teren sportske hale “Pinki” u kojoj će trenirati tri puta nedeljno, do početka prvenstva koje startuje prvog vikenda marta.

U drugi deo sezone ulaze bez velikih promena u igračkom kadru, kao pojačanja ekipi su se priključila dva igrača, Milan Baljak i Mladen Marjanović.

Od osnivanja, za kratko vreme, klub je postigao značajne rezultate, a ono što nagoveštava dugo i uspešno postojanje kluba je posvećenost radu sa mlađim kategorijama koje će u budućnosti predstavljati značajan oslonac ekipi.