Radovi na infrastrukturi

Fudbalski klub “Radnički” iz Šida već je krenuo sa realizacijom značajnih projekata, koji će u značajnoj meri uticati na poboljšanje uslova rada i funkionisanja kluba. Ni vremenski uslovi neće uticati na pomeranje planiranog roka za završetak radova na rekonstrukciji i reorganizaciji zgrade i prostorija, kao i terena Gradskog stadiona u Šidu.

Zaštitna folija protiv krtica je već postavljena. Što se tiče radova na zgradi, pri završetku su radovi oko uređenja pres sale, medicinskog bloka, svlačionica i pomoćnih prostorija, a u narednih mesec, dva planirano je i podizanje sprata na zgradi, kao i postavljanje novog savremenog sistema za zalivanje trave.

U šidskom “Radničkom” okrenut je novi list. Uprava kluba uz pomoć lokalne samouprave ulaže velike napore kako bi, najbolje rangirani fudbalski klub u šidskoj opštini, postao jedan od najorganizovanijih klubova u Srpskoj ligi Vojvodine . Do početka prolećnog dela prvenstva, Gradski stadion u Šidu dobiće novi izgled, na kojem će fudbleri “Radničkog” imati mogućnost da u novom ambijentu pružaju bolje partije nego što su to činili u dosadašnjem toku takmičenja.