Počele pripreme ŽRK “Sloven”

Rukometašice “Slovena” juče su zvanično započele pripreme. Ekipa Sremske televizije bila je na prvom ovogodišnjem treningu ženskog rukometnog kluba iz Rume.

Ženski rukometni klub “Sloven” iz Rume juče je počeo sa pripremama za drugi deo sezone. Posle prvog bazičnog dela priprema, od febrauara kreće rad sa loptom i pripremne utakmice. Jesenji deo prvenstva ženski rukometni klub “Sloven” završio je na visokom trećem mestu, što opravdava ambicije da takmičarsku 2016/2017 godinu završe na prvom mestu i plasiraju se u viši rang takmičenja.

U drugi deo sezone koji počinje prvog vikenda u martu rukometašice “Slovena”, za sada, ulaze bez pojačanja. Seniorskoj ekipi, koja se takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Srbije “Sever” na treninzima su se pridružile i mlađe selekcije.

U prvom kolu rukometašice “Slovena” sastaju se sa ekipom ženskog rukometnog kluba “Spartak”. Derbi prvog kola igra se u Debeljači. Na gostujućem terenu Rumljanke će pokušati da dostignu razliku od dva boda, koliko zaostaju za vodećom ekipom u ligi, i olakšaju put do ostvarenja svojih ciljeva.