Novogodišnji koktel FK “Radnički” Šid

Na kraju kalendarske 2016. godine, fudbalski klub “Radnički” iz Šida priredio je Novogodišnji koktel na kojem je promovisan kalendar i zvanično pušten u rad sajt kluba. Okupljenim prijateljima, ljudima i predstavnicima lokalne samouprave koji podržavaju i pomažu rad kluba, predstavljeni su projekti, planovi i sve ono što fudbalski klub “Radnički” očekuje u nastupajućoj godini.

Na Novogodišnjem koktelu fudbalskog kluba “Radnički”, predsednik kluba Milomir Uglješić, ukratko je izneo namere i planove kluba za godinu pred nama. U klubu sa dugom i bogatom istorijom, počela je reorganizacija na svim nivoima.

U pauzi između dve polusezone, angažovan je i novi šef stručnog štaba. Istaknuto trenersko ime, Nikola Bala, najavio je naporan rad, kako bi klub u narednom periodu zabeležio ozbiljnije rezultate u seniorskoj, ali i u omladinskoj selekciji.

Na ovoj svečanosti predsedniku opštine Šid, koji je istakao značaj bavljenja sportom i napore koje lokalna samouprava ulaže kako bi pomogla sve klubove na teritoriji šidske opštine, uručena je zlatna plaketa za izuzetan doprinos radu fudbalskog kluba “Radnički”.

Fudbalski klub “Radnički” u Novu godinu ulazi sa visokim ambicijama i projektima koji će biti veliki zalog za budućnost sporta u Šidu.