15 godina postojanja Sremske Televizije (Video)

Sremska televizija danas slavi 15 rođendan. Zahvaljući poverenju koje nam ukazujete postojimo i uspešno radimo već deceniju i po’. Sa ponosom kažemo tu smo zbog vas poštovani gledaoci i današnji rođendan koristimo da vam se još jednom zahvalimo na poverenju.

Na medijskom nebu STV pojavila se na početku novog milenijuma, sada već davne 2001. godine. Upravo ta činjenica govori da smo u novom vremenu, vremenu modernih tehnologija, društvenih medija uspeli da se etabliramo kao respektabilan medijski faktor zahvaljujući predanom radu koji je obezbedio kvalitetnu, na prvom mestu sopstvenu produkciju. Za ovih 15 godina postali smo deo vaše svakodnevice. STV gleda se na području čitavog Srema. Poverenje koje nam ukazuje 100.000 gledalaca dnevno izdvaja nas od ostalih. Sa ponosom kažemo da smo najgledanija regionalna televizija u Srbiji. Uspeh se meri gledanošću, ali i dugovečnošću, a deceniju i po’ dugo poverenje gledalaca motiv nam je da nastavimo još odlučnije u nameri da budemo kvaliteniji, bolji, gledaniji, sve u želji da do gledalaca stigne brza, tačna i proverena informacija. Vaše poverenje, poštovani gledaoci, potvrđuje verodostojnost informativnog programa koji svakodnevno u domove donosi vesti sa područja čitavog Srema. Bili smo na pravom mestu u pravo vreme.

Dostupnost informacija i mogućnost da samo jednim pritiskom daljinskog upravljača odlučite koji kanal ćete gledati, jasno govori da nam verujete.

STV će i dalje biti prva na licu mesta, a do naših gledalaca će stizati tačna i proverena informacija o aktuelnim događajima, ljudima i temama. U eri modernih tehnologija sa vama smo i na društvenim mrežama i naravno iz časa u čas na internet stranici. Hvala svima koji su nam uputili čestitke povodom 15. rođendana. STV će i dalje biti vaš pravi i najbolji izbor. Vaše poverenje velika je čast, ali i odgovornost, da u godinama koje dolaze nastavimo započeto i budemo još bolji.