Nova sezona na STV (Video)

Danas je startovala nova TV sezona koja gledaocima STV, pored dobro poznatih i rado gledanih emisija, donosi i nove sadržaje. Nove emisije i one koje već imaju vašu pažnju opravdaće poverenje koje nam ukazuje više od 100 hiljada gledalaca dnevno.

Gledaoci su rekli svoje- svakoga dana STV gleda 100.000 onih koji znaju da smo uvek prvi, najtačniji, na pravom mestu, u pravom trenutku. Ne kriju razloge zašto nas gledaju i šta od nas očekuju.
Najgledanije emisije, kao što je “Tema” četvrtkom u 20 sati, i u novoj sezoni ispuniće vaša očekivanja. U vaše ime pitaćemo goste iz političkog života ono što zanima građane.

U novoj sezoni emisija i nove emisije “Reakcija”- dobijamo odgovore tamo gde vi nailazite na zatvorena vrata, putopisna emisija “Razglednice Srema” i “Jedna priča”- koja donosi manje poznate činjenice o poznatima.
Aktuelnosti iz regiona pratićete i u novoj sezoni u emisiji “Srem na dlanu”. Emisija o poljoprivredi i selu “Paor”, “Cicina tezga” i “Sport” učiniće da uz STV provedete nezaboravne trenutke u nadolazećim danima.
Svi vi koji očekujete tačnu, brzu i istinitu informaciju na pravom ste mestu. STV će i u novoj sezoni potvrditi verodostojnost informativnog programa.

STV je neprikosnovena po pitanju gledanosti, ne samo u regionu, već i na području čitave Srbije- pokazalo je najnovije istraživanje gledanosti lokalnih i regionalnih stanica. I u novoj sezoni opravdaćemo poverenje više od 100 hiljada gledalaca dnevno. Udobno se smestite, opustite i uživajte jer počela je nova televizijska sezona na STV.