Promocija KK “Mega leks”

Promocija igrača i dresova Košarkaškog kluba “Mega Leks” održana je na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici. Kako je toga dana sve bilo u znaku karnevala brodova i sama promocija održana je u takovoj atmosferi, a na, za sportski klub, neuobičajen način.

Nova sezona, novi tim, novi dres i nov način promovisanja košarkaškog kluba. Megini igrači do svojih navijača i obožavatelja doplovili su brodom, na opšte oduševljenje, ali i iznenađenje prisutnih na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici. Igrači su jedan po jedan izlazili sa broda i prošetali obalom, pozdravili mitrovčane, nakon čega su se fotografisali i družili sa njima. Zadovoljni što ponovo igraju u gradu na Savi, mnogo očekuju od nove sezone.

Dok su košarkaši strpljivo delili autograme, mnogi mališani bili su oduševljeni što upoznaju omiljene igrače, a pojedini su pokazali zavidno poznavanje Megine igre.

Ovogodišnja boja dresova je žuta, a svakako originalnoj promociji prisustvovao je i stručni štab. Prema navodima direktora kluba, zadovoljstvo zbog ostanka u Sremskoj Mitrovici je obostrano.

Nova sezona, između ostalog donosi učešće u FIBA ligi šampiona, tokom koje će bar sedam utakmica biti odigrano u Sremskoj Mitrovici, tako da će publika moći da uživa u bravurama zvučnih košarkaških imena i atraktivnoj igri.