Pojačanja u FK Inđiji

FK Inđija na gradskom stadionu predstavila je nova pojačanja. Klub su dve nedelje pred početak nove sezone Prve lige Srbije pojačali Filip Ivanović, koji je stigao iz Sloge iz Petrovca na Mlavi i Slobodan Lalić, koji je u FK Inđija došao iz ČSK Pivare. Oba igrača igraju na poziciji štopera.

FK Inđija je dovela dva nova pojačanja. U narednoj sezoni boje zeleno-belih nosiće Filip Ivanović i Slobodan Lalić. Filip Ivanović je rođen u Aranđelovcu 13. februara 1992, visok je 189 santimetara i igra na poziciji štopera. Karijeru je započeo u mlađim kategorijama FK „Karađorđe Topola” da bi kasnije igrao u Hajduku sa Liona, Zvezdari, Lokomotivi, Bežaniji i Slogi iz Petrovca na Mlavi.

Filip Ivanović, novo pojačanje FK Inđija, izjavio je da mu se dopada atmnosfera u klubu. Dodao je da su saigrači odlični, dopada mu se način na koji se radi na treninzima i drago mu je što trener forsira pas igru koja mu odgovara.

Slobodan Lalić je rođen u Kuli 18. februara 1992., visok je 188 santimetara i takođe je štoper. Počeo je svoju igračku karijeru u Hajduku iz Kule da bi potom igrao za veliki broj klubova: Teksilca Iteksa iz Odžaka, Bačke Topole, Voždovca, Čukaričkog, Ulisesa iz Jermenije, Jezera iz Plava, Drine He iz Zvornika i ČSK Pivare. Slobodan Lalić je takođe odigrao 15 utakmica za mlađe selekcije reprezentacije Srbije U-19 i U-21.

„Došao sam u klub takođe da probam da pomognem ekipi Inđije da ostvari svoje ambicije koje je nova uprava i novi stručni štab zacrtao za ovu sezonu”, izjavio je Slobodan Lalić, novi igrač FK Inđija.

FK Inđija će do kraja priprema odigrati još dve utakmice, sa Sremom iz Jakova u Jakovu 3. avgusta u 18 časova i sa FK Odžacima u Kuli 6. avgusta u 17 časova i 30 minuta.