Crni bilans na pećinačkim drumovima tokom noći i današnjeg dana

Kako Sremska televizija nezvanično saznaje danas između 13 i 13:30  kod Pećinaca, na autoputu u smeru od Šimanovaca ka Sremskoj Mitrovici, dogodile su se dve saobraćajne nezgode.

Prema nezvaničnim podacima, u prvoj je učestvovalo jedno vozilo koje je udarilo u rastavnu ogradu, pri čemu je pričinjena materijalna šteta, nezvanično saznajemo, te je usled toga saobraćaj bio usporen. Neposredno od tog mesta nezgode došlo je do jedne saobraćajne nesreće. Lančani sudar, nezvanično saznajemo, desio se kada je šleper udario u vozilo ispred sebe, koje se kretalo usporeno zbog prve nezgode, a ono u vozilo ispred sebe.

Usled tih zastoja, formirala se i kilometarska kolona, a deo saobraćaja je u jednom trenutku bio zatvoren i preusmeravan na Šimanovce ka Pećincima.

Kako nezvanično saznajemo tri lica su povređena i prevežena u Urgentni centar a pričinjena je veća materijalna šteta. Policija je na licu mesta izvršila uviđaj.

Takođe, tokom protekle noći oko 23 sata na oštroj krivini na putnom pravcu Pećinci-Buđanovci dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice nastradalo. Kako nezvanično saznajemo radi se o vozaču motocikla Zoranu S. starom 29 godina iz Brestača. Prema nepotvrđenim informacijama on je pri velikoj brzini izgubio kontrolu i sleteo sa puta u obližnji kanal.

Iz PU u Sremskoj Mitrovici nam je potvrđeno da je nesreća prijavljena oko 1 i 30 sati. Na lice mesta je izašla policija, javni tužilac i hitna pomoć.