Miroslav Raduljica ponos Inđije

Sve košarkaške utakmice na Olimpijskim igrama održanim u Riju, porodica proslavljenog košarkaša Miroslava Raduljice, pratila je u svom domu u Inđiji.

Oni su pružali svesrdnu podršku kako svom sinu tako i svim momcima iz košarkaške reprezentacije naše zemlje, istakao je u ekskluzivnoj izjavi za Sremsku televiziju Milan Raduljica otac našeg proslavljenog košarkaša Miroslava Raduljice.

Miroslav je već dugo u sportu tako da se psihički primpremao za utakmice koje je igrao na olimpijskim igrama. Miroslav je talenat pokazao već u 6. razredu Osnovne škole prateći starijeg brata koji je tada trenirao košarku, naglasio je Raduljica.
On ističe da je čitav košarkaški tim izuzetno profesionalan, te da sve poraze i pobede doživljaju i emotivno. On dodaje da je podrška porodice presudna jer motiviše za dalji rad i oslonac je i u treninzima, pobedama i porazima. Miroslav Raduljica trenutno igra za Italijanski Pro Reko sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor a nije isključen ni poziv za NBA ligu, precizirao je u ekskluzivnoj izjavi za Sremsku TV Milan Raduljica otac proslavljenog košarkaška i najpopularnijeg stanovnika Inđije Miroslava Raduljice.