U Inđiji počeo takmičarski deo rock’n’roll turnira u malom fudbalu

U Inđiji je počeo takmičarski deo tradicionalnog rock’n’roll turnira u malom fudbalu, u organizaciji Planinarskog kluba „Železničar”. Ove godine takmiči se ukupno 16 ekipa iz Inđije, Novog Slankamena i Ljukova koje su podeljene u 4 grupe, nakon čega će po dva prvoplasirana tima iz svake grupe nastaviti takmičenje u četvrtfinalu u toku grupne faze turnira koja će trajati do četvrtka.

Na terenu Doma omladine u Inđiji izvlačenjem parova zvanično je započeo rock’n’roll turnir u malom fudbalu koji će trajati do 17 jula. Prijavljeno je ukupno 16 ekipa a utakmice će počinjati svakim danom od 19 časova na terenu Doma omladine.

Igrači Aleksa Pajić i Lazar Ralić rekli su da se takmiče zbog druženja, zabave, kao i da se nadaju pobedi.

Za učesnike je pripremljen bogat fond nagrada. Pored robnih nagrada, pobednik turnira će imati priliku da besplatno učestvuje na turniru u Novom Slankamenu. Pokrovitelj turnira je Opština Inđija

Igor Đumić predsednik Organizacionog odbora istakao je da će pobednička ekipa učestvovati besplatno na turniru u Novom Slankamenu koji se održava u avgustu i da se nada velikoj posećenosti Inđinčana.

Ovaj turnir je 24. po redu a iz Planinarskog kluba „Železničar” ističu kako očekuju veliku posećenost, dobru zabavu, lep fudbal, fer i korektnu igru.