“Razglednice” u Sremskoj Mitrovici realizovane uz podršku Sremske televizije

Na realizaciji jednočasovnog programa uživo javnog servisa Radio televizije Vojvodine sarađivala je i naša TV ekipa iz studija u Sremskoj Mitrovici. Lica Sremske televizije učestvolvala su u programu javljanjem sa atraktivnih lokacija iz čitavog grada.

Prenos je realizovan sa prepoznatljivog Žitnog trga sa desetak kamera, gde je bio postavljen i tv kran, a korišćena je i druga najmodernija tehnička podrška. Jednočasovni program na ovoj lokaciji, uz stalnu komunikaciju sa novosadskim studijem održavala je ekipa od preko 50 članova.

Ekipa se potrudila da predstavi Sremsku Mitrovicu koja je administrativni, kulturni i privredni centar regiona kroz razgovore i zanimljiv muzičko-zabavni program.

Ovim poslovnim poduhvatom Sremska televizija je još jednom potvrdila da raspolaže sa kadrovskim i tehničkim kapacitetom koji je na zavidnom nivou, koji može da odgovori zahtevima tržiša.

Uostalom, podsećamo da su nedavna istraživanja pokazala da je Sremska u okviru Nove mreže Srbije po gledanosti odmah iza televizija sa nacionalnom frekvencijom.