Blizu 4 miliona gledalaca poklonilo poverenje Sremskoj televiziji

Najnovije istraživanje Ipsos stratedžik matketinga pokazalo je da je Sremska televizija, u kategoriji regionalnih televizija, po gledanosti pretekla sve etarske i kablovske televizije. Udruženje regionalnih televizija NOVA MREŽA SRBIJE, čiji je deo i Sremska televizija, po gledanosti je odmah iza nacionalnih televizija.

Program Sremske televizije pronašao je put do blizu 4 miliona stanovnika Srbije, s obzirom da se program NMS emituje na području 92 grada i opštine. Gledaoci su prepoznali kvalitet i poklonili nam poverenje, te sa ponosom možemo reći da je naša televizija u okviru NMS u pojedinim trenucima gledanija i od Radio televizije Vojvodine. Udruženje regionalnih televizija NOVA MREŽA SRBIJE, po gledanosti je odmah iza nacionalnih televizija, a najveću gledanost ima u vremenu od 16 do 20 časova.

Istraživanje, koje je sprovedeno na području čitave Srbije, nedvosmisleno je pokazalo da je STV izborila najveći uticaj u regionu, jer svojim programom, na emisionom području koje ima, dopire do više od 32 posto stanovnika. Time je postavila nove standarde i ponudila kvalitet nedostižan ostalim regionalnim i lokalnim televizijama jer STV svakog trenutka gleda više od 91.000 gledalaca.

U ukupnom auditorijumu od preko 3.700.000. gledalaca, koji pokriva Sremska TV, kao deo Nove mreže, čije je program u posmatranom periodu pratilo više od 716.000. gledalaca. Zbog toga se po gledanosti nalazi na 3. mestu, a iza sebe je ostavio i RTV, Studio B, kao i programe Kopernikus.

Rezultati ovog istraživanja doneće novi marketinški pogled na regionalne televizije i reakcije tržišta, marketinških agencija, koje prepoznaju kapacitet i potencijal regionalnih televizija, među kojima Sremska TV ima najveći rejting.

Sremska televizija još jednom dobila potvrdu poverenja sve zahtevnijeg auditorijuma, koji očekuje tačnu, brzu i istinitu informaciju. Zauzvrat, STV i dalje će biti prva na licu mesta, a verodostojnost pravovremene informacije, koja će stići do uvaženih gledalaca, biće naš način da vam se zahvalimo na poverenju.