18. jula besplatan kurs programiranja u Inđiji

U Startit Centru Inđija 18. jula će se održati besplatan kurs pravljenja sajtova, odnosno osnova web programiranja. Prijave su otvorene do sutra, a svi koji žele mogu se prijaviti popunjavajući prijavu na sajtu Startit centra Inđija. Koje su to brojne prednosti koje karijera programera donosi pitali smo Inđinčane?

Svi zainteresovani kandidati za besplatan kurs pravljenja sajtova u Inđiji mogu da se prijave ako su trenutno nezaposleni, ozbiljni u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu, imaju osnovno znanje engleskog jezika, znaju da koristite računar i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu.

Dušan Vesin programer rekao je da rade ovo na volonterskoj bazi kako bi pomogli što većem broju ljudi da se zaposle u ovoj struci.

Teoretski deo kursa traje dve nedelje, dva tročasa nedeljno. Nakon toga će se održati mesec dana prakse tokom koje će polaznici raditi na izradi web sajtova.

Dalibor Gogić programer rekao je da će prijavljeni kandidati nakon kursa solidno poznavati HTML i CSS.

Nakon kursa kandidati će steći znanje i umećete da naprave osnovni sajt za sebe ili klijenta. Bavljenje informatikom je perspektivno, što je i logično, jer smo u sred informatičke revolucije a ono što zanima najviše ljude jeste posao a sa ovom stukom ga ima dosta istakli su iz Startit Centra u Inđiji.