U svojoj kući u Berkasovu napadnuta starija žena

Kako nezvanično saznajemo, danas se dogodila incidentna situacija u Berkasovu. Prema tvrdnjama ljudi iz komšiluka, radi se o napadu na stariju žensku osobu koja živi sama.

Kako nezvanično saznajemo, u incidentu, koji se dogodio u Šidskoj ulici na ulazu u Berkasovo, povređena je, a možda i opljačkana Anđelka N. stara oko 75 godina. Prema tvrdnjama komšija, koje su zapomoganje čule jutros oko 10 sati, nesrećna žena je pretučena, a komšije je uspela da dozove nakon što je izašla na terasu u prizemlju kuće.

Kako tvrde očevici, Anđelka je pretučena, ima kontuziju glave i slomljenu ruku. Zbog straha za svoju bezbednost i bezbednost svih koji žive sami, komšije koje su unesrećenoj pritekle u pomoć, pre nego što su stigle hitna pomoć i policije, nisu želele pred kamere.

Nezvanično saznajemo da je povređna žena bila devizni penzioner, a da se našla na meti najverovatnije dva napadača, koja su njenu kuću nakon napada napustila preko bašte. Povređena žena, prebačena je u bolnicu, a policija je na licu mesta izvršila uviđaj.