FK Železničar se vratio na Gradski stadion

Na Gradskom stadionu u Inđiji potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između FK Železničar iz Inđije i FK Inđija. Simboličnim postavljenjem grba i dodeljivanjem ekonomata FK Železničar se vratio na Gradski stadion u Inđiji.

Sporazum koji su potpisali FK Železničar i FK Inđija se odnosi na saradnju dva kluba u svim sferama života a to je korišćenje gradskog stadiona, pomoćnih terena, saradnja u transverisanju igrača prvog tima, saradnja u mlađim kategorijama, istakao je predsednik FK Železničar Ognjen Bandulaja.

Tokom potpisivanja ugovora direktor FK Inđija izjavio je da su prioritetne stvari sređivanje infrastrukture koja je oronula, zatim igračkog kadra i pokušaj sređivanja enormno velikog duga koji trenutno iznosi 21 milion dinara.

Ono što sledi u FK Inđjija jeste imenovanje šefa stručnog štaba, u toku su pregovori sa nekoliko trenera kao i sa brojnim igračima koji su pre svega sa teritorije Inđije i okoline jer okosnicu kluba će upravo oni činiti, kako ističe uprava kluba. Iz FK Železničar istakli su želju za odbranom Opštinskog kluba Inđije kao i to da žele da budu među prve dve ekipe opštinske lige Srema i da se kvalifikuju u Sremsku ligu.