Besplatno letovanje za najuspešnije učenike

Sa ciljem da se đacima iz sve tri osnovne i jedne srednje škole sa teritorije pećinačke opštine pruži i dodatni motiv za bolja dostignuća, kako u učenju, tako i u školskim sportskim aktivnostima Sportski savez „Razvoj sportova“ nagrađuje najuspešnije nagradnim putovanjem u Herceg Novi. Ove godine broj učenika se povećao, te je 52 najuspešnijih otputovalo na besplatno letovanje pod pokroviteljstvom lokalne samouprave u Pećincima.

Besplatno letovanje svakako je dodatna motivacija đacima sa teritorije pećinačke opštine što se pokazalo i ove godine – veći broj vukovaca, uspešnih na raznim takmičenjima, sportista. Ukupno njih 52 iz sve tri osnovne i jedne srednje škole otputovalo je u Herceg Novi na nagradno putovanje.

Tokom desetodnevnog boravka na moru, Sportski savez „Razvoj sportova“, deci je obezbedio pratnju medicinskog osoblja kao i profesora i nastavnika.

Predsednica opštine Pećinci Dubravka Kovačević Subotički ispratila je najbolje učenike na zasluženo putovanje i naglasila da je ovakav vid podsticaja i nagrađivanja dao željene rezultate, kao i da se nada još jednom autobusu najuspešnijih naredne godine.

Ne samo dodatna motivacija, ovakva nagradna putovanja uvek su povod za dobra druženja i zaslužen odmor nakon napornog rada tokom protekle školske godine.