Bazen Borkovac 11. juna otvara sezonu

Kupališna sezona na bazenu Borkovac u Rumi počinje 11. juna, a tim povodom održana je i Konferencija za medije na kojoj su predstavnici Ustanove Sportski centar Ruma u čijoj je nadležnosti rumski bazen, predstavili bogat program koji se planira za drugu po redu, kupališnu sezonu

Druge po redu kupališne sezone na otvorenom bazenu Borkovac u Rumi, pripremljene su brojne novine, koje su medijima saopštene na današnjoj konferenciji, par dana pred otvaranje kupališne sezone, 11.juna. Jedna od novina je trening funkcionalnog fitnesa dostupan posetiocima, koji će ujedno i biti besplatan, istakao je na Konferenciji za medije, Bojan Maravić, trener kluba ”IronFit” Ruma.

Noćno kupanje, sportska, zabavna i nagradna dešavanja, kao i tzv ”game zone” za najmlađe, sa stonim tenisom, stonim fudbalom i još mnogo toga što će obeležiti drugu po redu kupališnu sezonu. Takođe, i najava otvaranja škole plivanja i ronjenja, što bi predstavljalo pravu novinu u čitavom regionu, rekao je Miloš Kulpinac, marketing menadžer USC ”Ruma”.

Poseban akcenat stavljen je i na samu bezbednost kupača, što je prioritet poručili su iz Ustanove Sportski centar u Rumi.

Dobrica Makuljević, direktor USC Ruma, dodao je da je značajno animirati sve posetioce, kako bi im boravak na rumskom bazenu bio što prijatniji, kao i da su uzete u obzir sugestije i predlozi koji su im upućeni prve kupališne sezone.

Cene u odnosu na prošlu godinu nisu menjane, te tako ostaju pogodnosti za mlađe od 12 godina, popust za studente i penzionere kao i jeftinija karta nakon 15 časova, odnosno popusti pri kupovini sezonskih i mesečnih karti.